Concurrentiepositie van de markt

In sommige markten, het is echt moeilijk om een goede ranking te behalen. Sommige markten zijn zeer concurrerend, met grote bedrijven domineren de zoekresultaten. Deze bedrijven hebben een zeer groot budget te besteden aan marketing in het algemeen en in het bijzonder SEO. Ranking in deze markten is daarom moeilijk. U zult niet in staat om te concurreren op een klein budget in de markt, zoals de reisindustrie met behulp van zoektermen als Vakantie Hawaii zijn. Echter, als je je missie duidelijk te hebben, moet u in staat om te bepalen wat maakt uw product of website te onderscheiden van deze markt. Je moet in staat zijn om uw niche te vinden. En je moet je missie te gebruiken om te beginnen ranking! Het nemen van mijn voorbeeld van cruises voor alleenstaande moeders naar Hawaii zou betekenen dat je moet richten op de minder concurrerend term [alleenstaande moeder cruises Hawaii]. Nogmaals, gebruik woorden die worden gebruikt door uw doelgroep (en te voorkomen dat moeilijk terminologieën).