Long tail keywords en ranking

Het is veel gemakkelijker te rangschikken voor long tail keywords dan voor meer gemeenschappelijke trefwoorden. Een ander voordeel voor gericht op lange staart zoekwoorden is dat, hoewel deze zoekwoorden minder op zoek worden gebruikt, de bezoeker die uw website vindt u ze heeft meer kans om uw dienst of product te kopen. Hoe langer en specifieker de zoektermen, hoe groter de kans bieden om te komen. Ik ben momenteel op zoek naar een huisje in Frankrijk naar onze volgende zomervakantie door te brengen. Ik begon mijn zoektocht met de term ‘vakantie Frankrijk’. Ik snel ontdekte ik wilde naar de Dordogne, en de voorkeur aan een huis op het platteland. Mijn zoektocht gaat nog steeds door, maar nu gebruik ik termen als [vakantiehuis platteland Dordogne]. Een lange staart trefwoord. Met behulp van deze zoekwoorden, vond ik nieuwe sites, die mijn vakantie wensen nauwer leek. De kans voor mij om mijn reis sterk toegenomen.