Mark your mark

Verbeteren door verandering

Het digitale landschap van vandaag is competitiever dan ooit en vereist van marketingleiders dat ze online strategieën uitvoeren die meer klanten aantrekken, converteren en behouden. Door analytics te combineren met onze doelgerichte methodologie helpt Blast u uw huidige initiatieven te benchmarken, duidelijke en realistische doelstellingen vast te stellen en een routekaart te maken voor uw succes.

Als uw consultant op het gebied van digitale marketing die de ‘customer journey’ begrijpt, bieden wij strategie, implementatie, optimalisatie en training voor al uw marketingactiviteiten met meerdere kanalen om de zichtbaarheid, het verkeer en de conversie te vergroten, zodat uw rendement op digitale marketing wordt gemaximaliseerd.

Ontdek hoe onze digitale marketingdiensten en expertise u kunnen helpen om uw organisatie te veranderen.

Betere gegevens betekent betere beslissingen

In onze ervaring vertellen 90% van de Google Analytics-implementaties niet het volledige verhaal over klantgedrag of kanaalprestaties. Dat is de reden waarom uw implementatie het eerste is dat we oplossen.

Zodra we er zeker van zijn dat uw gegevens schoon en nauwkeurig zijn, onthullen we de inzichten die echt concurrentievoordeel opleveren.

.Insights

Business Analytics

Beantwoord uw zakelijke vragen, identificeer proactief kansen en bedreigingen en maak bruikbare inzichten.

Digital Analytics

Zorg ervoor dat uw gegevens nauwkeurig en gesegmenteerd zijn, zodat u snellere, goed geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

Marketing Analytics

Meet en analyseer uw marketingprestaties om een ​​geïntegreerde strategie te creëren die de effectiviteit en ROI van uw campagne maximaliseert.

.Actions

Content Marketing

Uw concurrenten overtreffen door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en op maat gemaakte vraaggestuurde inhoudstrategieën.

Testen en Personalizatie

Analyseer gebruikersactiviteiten om de gebruikerservaring, de doelinhoud en de conversie te personaliseren.

Digital Marketing

Vergroot uw merkpositie met online marketingdiensten die zowel gericht als holistisch zijn.