Mark your mark

Verbeteren door meer inzicht

We ondersteunen u om uw organisatie te laten veranderen. Door met u samen te werken om doelen te stellen, uw zakelijke vragen te beantwoorden, proactief rode vlaggen te identificeren en de besluitvorming te verbeteren, zullen wij u een routekaart naar succes bieden met behulp van ons beproefde SIOT-proces.

Betere gegevens betekent betere beslissingen

In onze ervaring vertellen 90% van de Google Analytics-implementaties niet het volledige verhaal over klantgedrag of kanaalprestaties. Dat is de reden waarom uw implementatie het eerste is dat we oplossen.

Zodra we er zeker van zijn dat uw gegevens schoon en nauwkeurig zijn, onthullen we de inzichten die echt concurrentievoordeel opleveren.

.Insights

Business Analytics

Beantwoord uw zakelijke vragen, identificeer proactief kansen en bedreigingen en maak bruikbare inzichten.​

Digital Analytics

Zorg ervoor dat uw gegevens nauwkeurig en gesegmenteerd zijn, zodat u snellere, goed geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

Marketing Analytics

Meet en analyseer uw marketingprestaties om een ​​geïntegreerde strategie te creëren die de effectiviteit en ROI van uw campagne maximaliseert.

.Actions

Content Marketing

Uw concurrenten overtreffen door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en op maat gemaakte vraaggestuurde inhoudstrategieën.

Testen en Personalizatie

Analyseer gebruikersactiviteiten om de gebruikerservaring, de doelinhoud en de conversie te personaliseren.

Digital Marketing

Vergroot uw merkpositie met online marketingdiensten die zowel gericht als holistisch zijn.